m

Wat?

Bent u op zoek naar ijzersterk juridisch advies? Wenst u commercieel en juridisch stevig in uw schoenen te staan? Zoekt u een antwoord op een juridisch vraagstuk of wil u genieten van een betrouwbare partner wanneer u te maken krijgt met het gerecht?

Wilt u beroep doen op een onpartijdige erkende bemiddelaar om in alle vrijwilligheid samen tot een minnelijke oplossing te komen in een geschil?

Rechtuit Advocaten bestaat uit een team van vier advocaten, elk met hun eigen specialisaties.

Voor wie?

Rechtuit Advocaten is er voor u: particulier, onderneming, overheidsinstantie of vereniging. Dankzij onze open communicatie, een grondige kosten-batenanalyse van uw zaak en een transparante manier van werken komt u nooit voor verrassingen te staan. Een minnelijke regeling bespaart u vaak veel tijd, kosten en leed. Waar nodig starten we een gerechtelijke procedure op.

Wenst u meer te weten over onze werkwijze?

Bij Rechtuit Advocaten kan u terecht voor juridisch advies, gerechtelijke procedures, conflictpreventie, maar ook voor bemiddeling.

Waar?

Wij pleiten in elke rechtbank over heel Vlaanderen en Brussel. Maar ook voor geschillen in Wallonië of in het buitenland kan u bij ons terecht.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

 

Bijkantoor Ine Smolders

Erkegemstraat 77
8020 Oostkamp